baner

O nama

 

RadnjaNaša priča počinje u Zaječaru 2008. godine kada je osnovana firma SZTR "Termoplast" specijalizovana za izradu i prodaju PVC i ALU stolarije, u sopstvenom proizvodnom pogonu u Zaječaru. Takođe u proizvodnom asortimanu imamo aluminijumske ograde i gelendere renomiranih svetskih proizvođača. Od kada smo počeli sa radom pokazali smo da smo, iako još uvek mladi, učvrstili svoj položaj na tržistu i polako izrastamo u jaku firmu sa tendencijom daljeg širenja i uspešnog poslovanja u celom regionu istočne Srbije, pa i šire. Trenutno brojimo 7 radnika, i, pored proizvodnje i izložbenog salona, u planu imamo da u bliskoj budućnosti otvorimo jos neku radnju, proširimo proizvodni pogon i povećamo broj radnika. Pored proizvodnje i prodaje, vršimo i montažu PVC i ALU stolarije, i nudimo najraznovrsnija rešenja kada je u pitanju postavljanje nove ili adaptacija postojeće stolarije, bilo da se radi o Vašem domu, poslovnom prostoru. PVC i ALU materijal za proizvodnju nabavljamo od renomiranih proizvođača kao što su grčki alumil, nemački roplasto, exalko i world plast. Sa ponosom možemo i da istaknemo da naša firma često učestvuje u organizovanju i sponzorisanju raznih sportskih i kulturnih dešavanja u gradu Zaječaru, kao što su Evropski turnir u kik-boksu koji je održan u Zaječaru, "Strong Men" kup, turniri u malom fudbalu i košarci "ABHOJ 2010", Susret kolekcionara Srbije, i drugih.

RadionicaZadovoljstvo naših mušterija nam je uvek bilo na prvom mestu. To postižemo prvenstveno kvalitetom naših proizvoda i profesionalnim pristupom prema onome šta radimo. Misija nam je da u bliskoj budućnosti postanemo jedna od vodećih firmi u oblasti PVC i ALU stolarije, u regionu, pa i šire. To je ono čemu ćemo težiti u godinama koje dolaze, a ostvarićemo ga stalnom inovativnošću proizvoda i proizvodnje, kao i širenjem proizvodnog programa.

Naše najbolje preporuke su mnogobrojni zadovoljni kupci u gradu Zaječaru, koji nas dalje preporučuju drugima, kao i odnos kvaliteta i cena koje nudimo i sa kojima smo se izborili da već posle samo dve godine rada naše firme budemo u samom vrhu najuspešnijih firmi u gradu Zaječaru u oblasti PVC i ALU stolarije i ostalih proizvoda iz naših asortimana, sa velikim potencijalom da uspešno proširimo poslovanje na ceo region.